Picture

Registratie pagina

Wanneer u voor het eerst wil verbinden met het Wifibri netwerk en nog geen gebruikersaccount heeft, kan u deze aanmaken in enkele eenvoudige stappen. Om te beginnen zou u reeds een activatiecode moeten ontvangen hebben van de hotspoteigenaar, indien dit niet het geval is dient u deze eerst aan te vragen. Als u deze reeds heeft ontvangen via sms of per email kan u de registratie starten op https://admin.wifibri.be/register.
Voor windows XP of 7 gebruikers, gelieve dit bestand eerst te downloaden en uit te voeren.

Movie

Aanvullen informatie

Als de activatiecode correct is zal het systeem extra informatie vereisen. Deze informatie is nodig om in te loggen en een correcte opvolging te bieden in de toekomst.

Picture

Succesvol geregistreerd?

Nu je registratie voltooid is ontvang je een bevestitingsmail (geen email ontvangen? Kijk eens in je spam map).

Location

Account bevestiging

Wanneer je op Verify E-mail Address klikt zal je jouw emailadres en account bevestigen en activeren. Vanaf nu kan je inloggen op het Wifibri-netwerk.

Location

Aanmelden

Je account is geactiveerd en je gegevens zijn bevestigd. Vanaf nu kan je je aanmelden. Vul je voorafgekozen emailadres in als gebruikersnaam en het door jou opgegeven wachtwoord.

Location

Windows XP of Windows 7 gebruiker?

Gelieve eerst dit bestand te downloaden. Gelieve dit bestand uit te voeren en op de knop 'Connect' te klikken.
Je hoeft dit slechts eenmalig uit te voeren.

Heeft u problemen?

Indien u nog problemen zou ondervinden of extra hulp zou nodig hebben kan u ons bereiken via email: helpdesk@wifibri.be of ons telefonisch bereiken van maandag tot zaterdag van 09:00 tot 22:00 op +32(0)9 222 89 62.

Location